Prima pagină > Fără categorie > NICOLAE STRATULAT, OMUL CURAT CA LACRIMA

NICOLAE STRATULAT, OMUL CURAT CA LACRIMA

Azi dimineață am primit o veste tristă. Bunul meu prieten de la Strășeni, Nicolae Stratulat, ne-a lăsat. A plecat la Domnul. Inima lui nu a mai avut putere să reziste în fața bolii cumplite care s-a abătut asupra lui de câțîva ani.

Nicolae Stratulat a fost și va rămâne liderul Frontului Popular de la Strășeni. A purtat cu el nestinsă flacăra românismului suferit și profund. L-am cunoscut în 1988 când s-a ridicat Mișcarea Noastră de Eliberare Națională.  De aproape 25 de ani, coloana de frontiști de la Strășeni, în fruntea căreia se afla mereu Nicolae Stratulat, nu a lipsit de la niciuna dintre manifestațiile de la Chișinău pentru afirmarea identității noastre românești. Chipul luminos al sutelor și miilor de bărbați și de fremei, tineri și copii, care veneau dinspre Strășeni, însoțiți de Nicolae Stratulat, la marile noastre marșuri și proteste, dar și steagurile tricolore din  palmele lor arse de soare, nu-mi  scapă din minte, rămânând pecetluite în adâncul inimii tot restul vieții.

Durerea cea mare pe care a avut a o înfrunta Nicolae Stratulat în ultimele luni și zile nu a fost cea provocată de boala nemiloasă. Durerea cea mare i-a fost provocată de singurătatea în care s-a pomenit și de  halul în care a fost adus, din 2009 încoace, ORGANISMUL POLITIC din care a făcut parte și la construcția căruia și-a pus osul și sufletul.

Nicolae Stratulat a fost un om CURAT CA LACRIMA! El a fost credincios ORGANISMULUI POLITIC și LIDERULUI acestuia. Oameni ca Nicolae Stratulat nu pot trăda! Dar OAMENI ca NICOLAE STRATULAT, din păcate, au fost trădați!

De cei care au transformat ORGANISMUL POLITIC într-o banală unealtă.

 

14 octombrie 2012

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: