Prima pagină > Fără categorie > NOUL FRONT POPULAR!

NOUL FRONT POPULAR!

frontul-popular-1989-icoana

Mă întrebați ”Ce-i de făcut?”.

Să revenim la varianta 1988 – un NOU FRONT POPULAR!

Altfel toată munca noastră de 30 de ani se duce de râpă…

De spiritul Frontului Popular este nevoie acum!

Nu cunoașteți că frontiștii noștri au fost uciși cu luneta din spate la Nistru în 1992?!

Cei mai buni, cei mai neînfricați, cei mai curajosi, cei mai curați la suflet au fost aleși, căutați, îndemnați, înrolați în detașamentele securității lui Plugaru și împușcați din spate în încăierările de la Nistru provocate tot de KGB?!

Până astăzi frontiștii sunt ”filați” pentru a fi anihilați și scoși din joc!

Nu mai huliți și nu mai pângăriți atâta FRONTUL, pentru că numai dușmanii de moarte ai românismului au știut cum să cultive și să alimenteze această ură împotriva FRONTULUI!

Și nu mai identificați FRONTUL POPULAR cu numele lui Roșca!

Da, FRONTUL a fost trădat, dar FRONTUL nu a murit!

Asta trebuie să înțeleagă în primul rând ”puternicii zilei” din centrul Chișinăului care au uitat de Dumnezeu!

 Ștefan Secăreanu

15 februarie 2015

Categorii:Fără categorie Etichete:, , , , ,
 1. Ghincolov Serafim
  februarie 18, 2015 la 8:37 pm

  Cu siguranta- Frontul nu a murit !

 2. iunie 16, 2015 la 7:48 pm

  Nu a murit frontul , cit mai suntem , cit mai tinem minte ..

 3. ion
  iunie 17, 2015 la 6:09 am

  Frontul este numai ca liderul a tradat si a destrus frontul si a facut ura între noi dar membrii sunt si acum.

 4. Rosca Petru
  octombrie 19, 2015 la 2:49 pm

  Dle Secareanu Stefan!Anticipez,ca cele scrise aici n-o sa va placa,deloc!Fiti atent! Am scris Secareanu Stefan,indicand numele si prenumele,nu doar numele,cum o faceti deseori.Am observat ca si alti „jurnalisti” insista sa scrie ori sa spuna doar numele.Dumneata afirmi ca „Frontul nu trebuie identificat cu Rosca” si ca „Frontul a fost tradat,dar nu a murit”! Inca puțin si se putea face confuzia cu formularea:”Cand spunem Partidul,intelegem Lenin,cand spunem Lenin,intelegem Partidul(komunist)” ori mai deocheat,puteau fi comparate cu verusrile din „Balada p…ei”,de Toparceanu??? Probabil ca intuiti ce vreau sa scriu,nu? In opinia mea,dv.ati afirmat un neadevar,din simplul motiv ca eu tot sunt purtatorul acestui nume:Rosca.Nu aveti nici un drept moral sa dati o astfel de apreciere. Istoria,ea este cea care-i in drept s-o faca,ea este cea care i-si va spune cuvantul,nu noi,muritorii si pacatosii… N-o sa va permit sa-mi jigniti numele!Incetati sa manipulati oamenii cu astfel de minciuni! Va spun doar o „portiune” din opinia mea si care a ramas neschimbata de la inceputurile activitatii acestui partid politic pana in prezent. Am fost si voi ramaine membru al acestui partid,chiar daca imprejurarile m-au autoexclus.Ce vina au avut sau au simplii membri ai PPCD,daca acolo,in conducerea partidului ati fost” monolit” mai bine de peste 10 ani,ca apoi,sa iesiti cu „dezvaluiri”…Cui servesc aceste „spalari de rufe zoioase”?Zau ca mi-e scarba! Sa admitem ca este asa cum scrieti aici dar si in interviurile anterioare.Fostul Presedinte al PPCD a cedat trecerea,cum se zice,s-a retras din activitate…Intr-un fel,fiecare cu dreptatea lui,dar ca adevarul nu va aprtine nimanui,inclusiv dv.,dle Secareanu Stefan,decat lui Dumnezeu.Acolo este adevarul absolut!Aici,la pamanteni,adevarul e tratat in functie de interesele inguste si uneori foarte!!! egoiste si meschine!!!Cine va incurcat celorlalti sa preluati conducerea partidului,apoi sa-i dati continuitate si continut acestui partid?Ati plans in basmaluta?Un proverb moldovenesc spune:”Cei mai mulţi sunt prieteni de masă,dar nu la nevoi”.Patrundeti in esenta fiecarui cuvant din acesta zicala,iar comentariile vi le faceti singur. Un altul,japonez spune:”Cedează-le trecerea proștilor și nebunilor”.El a cedat! Dumneavoastra,dar si ceilalti ce ati mai asteptat sau asteptati?”Sfanta treime” IDEE-ACTIUNE-FAPTA a ramas sa pluteasca doar ca idee,nimic mai mult.Nu-l apar pe fostul Presedinte al PPCD-lui,Iurie Rosca,dar nu este nici pe departe corect sa dati vina doar pe fostul lider al partidului de esecurile formatiunii.Dv.,cei din conducere,unde ati fost? Nu ierati impreuna? De ce sa aratati in alta parte,atunci cand trebuie sa va autoanalizati ce-ati facut de s-a ajuns pana aici?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: