Prima pagină > Fără categorie > NATALIA MORARI, ”FĂTUCA” CU ”INTERES”

NATALIA MORARI, ”FĂTUCA” CU ”INTERES”

natalia morari 7 aprilieNatalia Morari, o fătucă frumoasă, deșteaptă, dar și cu ”interes”, a fost pălită pe neprins de veste de o mare dragoste față de Moldova noastră și de noi, moldovenii.

În acest sens, EUROPA LIBERĂ, tot mai îngrijorată și ea de soarta noastră, îi acordă, aproape zilnic, spațiu pentru articularea gândurilor și neliniștilor ei profund patriotice.

”Moldova are nevoie de un proiect politic pro-european nou și acest lucru devine tot mai palpabil. El trebuie neapărat construit de jos și nu de sus, altfel istoria se va repeta. Oamenii integri și cu viziune ar trebui să demonstreze acum capacitatea de a se organiza, să uite, măcar pe o perioadă, despre adevăruri istorice, supărări geopolitice și să înceapă să schițeze un program concret de dezvoltare.”, ne învață proroaca de la ”Europa liberă”.
(http://www.europalibera.org/content/blog/26854932.html)

Frumos spus, dacă nu ar bate la ochi un ”învățământ” dubios de ”patriotic” al ”patrioatei” noastre ”libere și independente”: ”să uităm, măcar pe o perioadă, despre adevăruri istorice…” Asta ne învață ”revoluționara„ cu portavocea în mâini de la 7 aprilie 2009.

După umila mea părere, țara asta are nevoie, în primul rând, de politicieni patrioți și cu frică de Dumnezeu!

Iar un om patriot și cu frică de Dumnezeu nu va uita nici pentru o clipă de ”adevărurile istorice”.

Eu cred că noi, basarabenii, nu trebuie să învățăm patriotismul de la Natalia Morari!

Noi trebuie să-l urmăm pe Eminescu care spunea așa: ”Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut ci, mai ales, iubirea trecutului, fără de care nu există iubire de ţară.”

Numai urmând o asemenea învățătură, vom putea să ne ridicăm din genunchi ca să schimbăm la față Patria noastră!

Am dat și dăm în gropi de vreo 25 de ani tocmai pentru că, în timpurile cele mai tulburi și mai tragice pentru neamul ăsta necăjit, ne-au apărut în față, parașutați de nu știu unde, proroci falși și ”revoluționari” cu ”interese” dubioase.

Ștefan Secăreanu

18 februarie 2015

 1. februarie 18, 2015 la 7:19 pm

  Dar nici pina astazi multora nu l-e este clar care a fost rolul Nataliei Morari in evenimentele din 7 aprilie, or am vizionat un filmulet in care era privita ca agent al Moskovei impreuna cu Baghirov?

 2. februarie 19, 2015 la 1:11 am

  Cunoastem cu totii ce ,, intires” are fatuca…si de unde vine…Credca i-a venit iar vremea sa iasa inainte si sa ne povatuiasca…asas misiunile estea secrete…

 3. februarie 19, 2015 la 9:54 pm

  MA MIRA FAPTUL CA ghideaza politiconi-analisti politici . Are interes deosebit despre topt ce misca . Asa meritam , haia livsit,zoia luxemburg.

 4. Ionel baeatu mamei
  iunie 18, 2015 la 10:20 am

  este evident ca d-sa e un agent al Moscovei dar nu pre este clar ce face SIS si cum actioneaza in aceasta situatie vizibila, mina in mina cu Botan mari patrioti ai proectului DA care defapt au menirea de a destabiliza situatia din tara, la mina Moscovei si la bucuria lui Dodon cu siguranta finantat de ei, situatie si asa complicata politic si economic.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: