Prima pagină > Fără categorie > Cum să obținem „retragerea Rusiei din stânga Nistrului”?

Cum să obținem „retragerea Rusiei din stânga Nistrului”?

armata-rusa-afara-lozinca-deportatilor-romani-basarabia91-blogspotcom

Sunt întrebat: Cum să obținem „retragerea Rusiei din stânga Nistrului”?

Prin PROTESTUL NOSTRU hotărât!

Prin EFORTUL NOSTRU FRĂȚESC ȘI DEZINTERESAT de a ne opune RUSIEI, care continuă să săvârșească actul de ocupație militară asupra Republicii Moldova contrar Constituției Republicii Moldova, Hotărârilor Curții Europene pentru Drepturile Omului, OSCE și altor instituții inernaționale.

Prin CAPACITATEA NOASTRĂ DE A NE UNI pentru demiterea unui președinte criminal (Dodon) care face abuz de serviciu exercitând mandatul încredințat de cetățeni împotriva lor și împotriva intereselor naționale ale Republicii Moldova.

Prin CONSECVENȚA NOASTRĂ DE CARE VA TREBUI SĂ DĂM DOVADĂ cerând tragerea la răspundere penală a președintelui criminal Dodon pentru apărarea intereselor Rusiei în detrimentul intereselor de stat ale Republicii Moldova, pentru încălcarea Constituției și legilor acestui stat în eforturile și demersurile ilegale ale acestuia de a federaliza țara, de a legaliza prezența militară rusească în stânga Nistrului, de a promova și favoriza separatismul transnistrean, de a-i umili pe cetățenii care au apărat cu arma în mâini integritatea și independența Republicii Moldova în războiul de la Nistru din 1992 declanșat de Rusia, precum și de a călca în picioare memoria eroilor căzuți în acest război.

Prin FERMITATEA NOASTRĂ pe care o vom demonstra cerând tragerea la răspundere penală a tuturor criminalilor care au pus la cale cu rea-credință, au susținut și încurajat separatismul de stat începând cu anul 1992, au umilit zeci și sute de mii de cetățeni nevinovați din zona controlată de regimul ilegal de la Tiraspol încălcându-le drepturile fundamentale.

Prin STATORNICIA NOASTRĂ pe care o vom arăta insistând cu tărie asupra tragerii la răspundere penală a tuturor factorilor de decizie din arcul guvernamental de la Chișinău care au colaborat și au favorizat pe diferite căi separatismul de stat săvârșind acțiuni împotriva intereselor noastre naționale și de stat.

Problema conflictului transnistrean este unul din factorii de primă importanță care ar putea să coalizeze toate partidele și organizațiile de orientare națională și europeană din Republica Moldova.

Se impune cu necesitate întemeierea unei structuri neguvernamentale similare Comitetului pentru Apărarea Independenței și Constituției din 2003, care va declanșa începând cu această primăvară manifestații non-stop împotriva prezenței militare a Rusiei pe teritoriul nostru național în fața Ambasadei Federației Ruse la Chișinău și consulatelor rusești de pe teritoriul Republicii Moldova, precum și în fața Președinției RM.

Concomitent cu aceasta, se va cere cu fermitate demisia și demiterea președintelui Dodon, precum și sistarea activității tuturor entităților media rusești care lucrează oră de oră pentru subminarea intereselor noastre naționale.

Protestul non-stop împotriva ocupației rusești din stânga Prutului ar declanșa cu siguranță un val de proteste similare în întreg spațiul românesc și în afara lui!

Doar prin asemenea acțiuni patriotice vom putea consolida segmentul românesc în Basarabia.

Să nu uităm de un lucru:

Actele criminale din ultimii ani de devalizare a sistemului nostru bancar, de demiliardizare a Republicii Moldova au avut loc prin și cu ajutorul Rusiei!

Doar Rusia urmărește interesul suprem de a menține și încuraja la Chișinău cercuri și regimuri profund corupte și antinaționale!

Reclame
Categorii:Fără categorie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: