Prima pagină > Fără categorie > Mașina blindată în care este purtată Republica Moldova

Mașina blindată în care este purtată Republica Moldova

De câteva zile bune, odată cu „asasinatul”, o serie-ntreagă de directori de opinie, analiști și blogheri au fost puși la lucru să convingă „prostimea” de ce ar fi bine ca, în perspectiva viitoarelor alegeri parlamentare din Republica Moldova, „dintre Dodon şi Plahotniuc”, să-l preferăm „pe Plahotniuc”. Mai mult decât atât, suntem puși în gardă cu univocitate că o „a treia variantă, azi şi într-un viitor previzibil, pur şi simplu nu există”.

Rugându-i pe cei care exprimă un asemenea îndemn (unii dintre ei, foști coechipieri la fostul PPCD, cel românesc), să nu mi-o ia în nume de rău, aș îndrăzni să manifest o altă părere pe marginea acestui subiect.

Întâi de toate, ar trebui să se recunoască deschis că Dodon a fost „adus” președinte pe capul basarabenilor cu concursul direct al lui Plahotniuc. Manevra vicleană de retragere a lui Lupu din campania prezidențială a însemnat, de fapt, deschiderea pentru Dodon a drumului spre fotoliul de președinte. Deși opinia publică națională și cea internațională au fost anunțate machiavelic că retragerea lui Lupu a fost făcută în favoarea unui alt candidat decât Dodon, toate structurile PD-ului, de sus în jos, au avut indicația să asigure univoc votul pentru Dodon!

Aducerea lui Dodon în cea mai înaltă funcție publică din Republica Moldova cu sprijinul direct sau camuflat al lui Plahotniuc dovedește o dată în plus că atât unul, cât și celălalt reprezintă entități politice influenţate ocult de grupurile de presiune formate din elementele fostei elite sovietice de partid şi cadrele de ofiţeri KGB care au degenerat astăzi în grupări mafiote şi criminale aflate într-o permanentă măcelăreală din cauza bunurilor publice jefuite de ele. Anume aceste grupări, având strânse legături cu structurile mafiote și criminale din fostul spațiu sovietic, exercită azi o influenţă majoră asupra politicii din stânga Prutului, asupra unei părţi a presei şi a societăţii civile, precum şi asupra unor sectoare întregi ale economiei naţionale. Totodată, aceste grupări practică şantajul politic ca formă de presiune asupra cetățenilor cu tendinţa acaparării întregii puteri în stat.

Concluzia care se impune este una singură: în orice circumstanțe, alegerea unuia dintre cei doi înseamnă salvarea celuilalt, și nicidecum salvarea Republicii Moldova și a cetățenilor ei.

Pentru noi sunt în aceeași măsură de periculoase și dezonorante atât actele de batjocură ale lui Dodon la adresa moldovenilor, acțiunile lui umilitoare pentru noi în raport cu Kremlinul, cât și cele de mimare a reformelor, democrației și integrării europene (românești) ale lui Plahotniuc.

Nu putem să blindăm viitorul nostru și al copiilor noștri în mașina blindată a unui ins, fie el și lider de partid, care vrea să acapareze cu orice preț toată puterea în stat nu pentru a ne face fericiți , ci pentru a se ascunde să nu fie ucis!

Plahotniuc, dacă vrea să fie ales, să iasă din mașina blindată!

Cum poți tinde a fi liderul unei societăți întregi ascunzându-ți chipul și sufletul de oamenii care vor din toată inima să își aleagă un lider cinstit și iubitor de Patrie?

Aceasta este cea „de-a treia variantă” pe care nu vor s-o vadă cei care ne îndeamnă să alegem între Dodon și Plahotniuc:

Ieșirea din mașina blindată a banditismului politico-mafiot în care a fost băgată Republica Moldova și este purtată până în această clipă!

10 aprilie 2017

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: