Prima pagină > Fără categorie > Doar curvele politice sărbătoresc „ziua Victoriei” la Chișinău

Doar curvele politice sărbătoresc „ziua Victoriei” la Chișinău

Îi aud azi pe unii (care se bat cu pumnul în piept că-s „proeuropeni”) că ei „vor sărbători la 9 mai și ziua Europei, și ziua Victoriei”.
Nu întâmplător pe Piața Marii Adunări Naționale, care a fost închisă pentru că se instala acolo scena pentru guleaiul de mâine, răsuna strident muzică rusească.
În legătură cu asta, reiau aici un strălucit citat dintr-o declarație a celebrului istoric român, Florin Constantiniu, care spunea despre cel de-Al Doilea Război Mondial că a fost „lupta între două bande de criminali, una condusă de Hitler, alta de Stalin. Un Stalin, ale cărui crime erau acoperite de cei doi complici ai săi, Churchill și Roosevelt. Nu cred că victoria bandei sovieto-anglo-americane trebuie celebrată. Pentru țările baltice și cele din Europa de Est ea a adus o robie de peste patru decenii. Este momentul să ne întrebăm: victoria cui o sărbătorim la 9 mai 1945? Personal, cred că nu este nimic de sărbătorit”.
A sărbători „ziua Victoriei” azi la Chișinău înseamnă a batjocori memoria și numele sutelor de mii de soldați români care au luptat cu arma în mâini și și-au dat viața pentru eliberarea de sub ocupația bolșevică a teritoriilor românești înstrăinate în urma odiosului pact fascisto-stalinist din 1939.
A sărbători azi la Chișinău și „ziua Europei”, și „ziua Victoriei” înseamnă a fi curvă politică care face jocurile murdare ale Kremlinului alături de Dodon.
A sărbători „ziua Victoriei” înseamnă a fi una cu Dodon.
A sărbători „ziua Victoriei” înseamnă a nu avea conștiință românească!
Nu avem ce sărbători pentru că 9 mai de fapt este o zi tragică pentru noi, basarabenii, ziua reocupării noastre de către armata satanistă a lui Stalin și a reinstalării odiosului regim comunist de exterminare națională aici în Basarabia și în toată România.
Acest regim este viu și azi prin cei care „sărbătoresc ziua Victoriei”!
 1. Anatol Ciobanu
  mai 9, 2018 la 6:07 am

  Cineva în internet scria: au trecut 73 de ani de la sfârșitul celui de al doilea război mondial, timp în care cei învinși – Germania și Japonia – s-au ocupat de economia țării sale, aducând-o la o adevărată prosperare, iar Rusia toți acești ani a sărbătorit Ziua Victoriei. Foarte corectă apreciere. Iar noi, noi urmăm exemplul amatorilor de sărbătorit, cheltuind sume enorme de bani – Păi dacă suntem cei mai bogați în lume, de ce adică să nu ne permitem fastul? Țin minte din copilărie se spunea cam așa: cine mult sărbătorește, acela sărăcește. Sunt întrutotul de acord cu cele expuse de dl. V.Saharneanu. Parcă toată grija lui Dodon, Plahotniuc și gașca lor este să facă pe placul cuiva, nu spre soluționarea problemelor sociale și economice a țării și poporului său. Să trimită lumea peste hotare, să ridice prețurile la toate produsele și serviciile – găsesc motivație, dar să stăpânească avântul sărbătoresc cu pompă – nu, n-au nicio motivație. Printr-un astfel de comportament sustrag atenția poporului de la furtul miliardului

  • mai 9, 2018 la 7:54 am

   de acord cu cele exprimate de Dvs. Doar un lucru aș vrea să precizez: eu sunt Ștefan Secăreanu, dar nu V. Saharneanu.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: