Prima pagină > Fără categorie > Fostul primar al Chișinăului și Opoziția GRU

Fostul primar al Chișinăului și Opoziția GRU

Temerar, gestul lui D. Chirtoacă de a-l contacta pe fostul său coleg de partid, A. Șalaru, în vederea „consolidării votului unionist”.

Scârbavnic însă este răspunsul ostentativ al „liderului PUN:

„Cea mai bună consolidare a votului unionist o putem face la aceste alegeri în jurul blocului ACUM”.

Cum poți să „consolidezi votul unionist” cu cei care dezagreează unioniștii, mai rău, cu cei care promovează pe lista lor electorală reprezentanți ai grupării dirijate de un angajat al GRU?

Șalaru își duce misiunea până la capăt: după ce a dezbinat PL-ul, are în sarcină imobilizarea și anihilarea definitivă a elementului românesc din stânga Prutului pentru viitoarele alegeri!

Un vis de aur al rețelei rusești prin care este controlat încă acest teritoriu românesc.

E și visul de aur al structurilor mafiote, care au jefuit sistemul bancar al basarabenilor prin intermediul acestei rețele rusești, de a scăpa de cel mai conștient segment electoral din RM, cel proromânesc, de care se teme atât puterea, cât și Opoziția GRU!

Șalaru este o sculă ordinară a sistemului care nu ne vrea uniți!

Deaceea trebuie ignorat!

Deaceea fostul primar al Chișinăului trebuie să „ia hățurile în mâini” și să constituie neîntârziat blocul electoral unionist!

Noi, românii unioniști, suntem mult mai mulți decât cei de la Putere, decât cei din Opoziția GRU sau decât cei de la Dodon!

Pur și simplu, ne-am lăsat amăgiți și ademeniți de fel de fel șalari nemernici care trăiesc bine și fără ideea națională românească.

27 decembrie 2018

Categorii:Fără categorie Etichete:, , , , , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu