Prima pagină > Fără categorie > „Banditul Plahotniuc” și artizanul Unirii de la 1918, Ion Inculeț!

„Banditul Plahotniuc” și artizanul Unirii de la 1918, Ion Inculeț!

Domnul profesor și doctor habilitat Boboc Nicolae, consăteanul meu din Chioselia Mare, Cahul, a reacționat astăzi la replica pe care i-am dat-o Secretarului general al Consiliului Europei, căruia nu-i sunt pe plac deciziile Curții Constituționale de la Chișinău de dizolvare a Legislativului și de anulare a tuturor legilor și actelor privind formarea guvernului Maiei Sandu.
„M-ati dezamagit, domnule Stefan Secareanu. Oare nu e evident si pentru D-stra, sa exdeputat, ca asa zisa curtea constitutionala este la cheremul lui Plahotniuc? Nu Europa, nici Consiliul Europei sunt oponentii RM, ci banda mafiota de la conducerea PD, in primul rand a lui Plahotniuc, inconjurat de banditi a la Tutu terorizeaza cetatenii RM”, scrie domnul profesor.
Mult stimate și iubite consătean, domnule profesor Boboc Nicolae!
În actuala criză politică de la Chișinău, eu, ca ex-deputat, ca frontist, ca simplu cetățean și cahulean de la Chioselia Mare, între Alianța Kozak a Moscovei și „banda mafiotă a lui Plahotniuc”, cum spuneți Dvs, aleg „banda mafiotă a lui Plahotniuc” cu toate păcatele ei mari și mici, care poate avea, în aceste circumstanțe politice, un rol determinant în apropierea Reîntregirii Românești!
După umila mea părere, anume „banda mafiotă a lui Plahotniuc”, în urma alegerilor anticipate din 6 septembrie fixate de ea, după scoaterea în afara legii a PSRM finanțat ilegal din exterior, ne oferă șansa creării, după atâția ani de așteptare, a unei majorități parlamentare favorabile Reunirii Teritoriilor Românești Înstrăinate cu Țara!
Înaintarea Rusiei spre Prut și creșterea pericolului federalizării RM, obiectiv strategic al Kremlinului pentru a împiedica procesul Reîntregirii Românești, creează condiții prielnice acestei Reîntregiri!
„Banditul Plahotniuc” poate avea rolul artizanului Unirii de la 1918, Ion Inculeț!
Cu cât se amplifică pericolul rusesc, cu atât se apropie momentul Reîntregirii Noastre!
Doamne ajută!
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: