Prima pagină > Fără categorie > Fenomenul Plahotniuc și Reunirea

Fenomenul Plahotniuc și Reunirea

Un basarabean de-al nostru, Ivan Gricenski, îmi scrie pe Fb:

„Domnule Stefan Secareanu, va stimez pentru ca sunteti parte din istoria corectă a acestei bucati de țară. Si va inteleg si opozitia convingatoare față de mâna Moscovei in RM. Totuși, comportamentul lui Plahotniuc si al clicii lui de la Curtea Constitutionala si de la Guvern dar mai ales reactiile imediate ale lor pentru pastrarea puterii si a libertatii sale nu v-au atras atenția si nu v-au uimit și intrigat?”.

Da, frate, mi-au atras atentia!

Dar atentia mea a fost atrasă, întâi de toate, cu câteva luni înainte, de intenția blocului ACUM de a face alianță cu Dodon!

Am spus atunci, în repetate rânduri (intervențiile mele sunt publice, pe Fb și pe blog), că varianta de guvernare pe care o așteptăm cu toții este una fără oamenii Moscovei, adică Dodon și PSRM!

Nu a fost să fie!

Dintre Dodon și Plahotniuc, am spus, îl accept pe Plahotniuc cu tot PD-ul lui, cu toate păcatele lui, cu toată Curtea Constituțională a lui, numai nu PSRM-ul!

Plahotniuc este un fenomen despre care vom mai vorbi!

Mai bine un „bandit” ca Plahotniuc, care nu este antiromân, decât „omuleții verzi” ai lui Putin, adică Dodon și Greceanâi, și tot PSRM-ul care rupe în văzul tuturor harta României Mari!

Mai bine un lumpen ca Plahotniuc decât o brigadă revoluționară de neomarxiști de-alde Sliusari și Năstase!

În condițiile noastre, cu o Românie sfâșiată de haitele globaliste și anticreștine, doar un „bandit” de pe malul Prutului, cum este Plahotniuc, șmecher, cu bani mulți agonisiți, legal sau ilegal, piticul teribil care a reușit ca nimeni altul să-și subordoneze toate organele de anchetă, justiția, businessul, instituțiile statului cu toți birocrații din ele care stiu a sluji orice regim de orice culoare, cu ciudățeniile lui, cu dictatura lui, cu interlopii lui, cu apucăturile lui banditești de a-și bate joc de oricine nu i se supune, cu uriașa sa mașinărie mediatică, cu incredibila sa capacitate de a capta atenția și de a-i pune pe gânduri pe comisarii marilor puteri, ar fi fost în stare de a convinge sau determina tot sloiul antiromânesc din Basarabia să accepte unirea cu Țara mamă!

Pentru asta, era nevoie de un singur lucru: ca Plahotniuc să fie strâns cu ușa la perete!

Ei bine, profitorii/profitoarele dintotdeauna, Rusia și Germania, au intuit, au anticipat perfect urmările fenomenului „Plahotniuc strâns la perete” și au făcut tot posibilul (inclusiv implicarea SUA) pentru determinarea „oligarhului” să cedeze, să accepte înfrângerea.

Nu știu dacă m-ai înțeles, domnule Ivan Gricenski!

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: