Prima pagină > Fără categorie > Celor care mă înjură pentru că apar la televiziunile lui Plahotniuc

Celor care mă înjură pentru că apar la televiziunile lui Plahotniuc

Pavel Dumbraveanu de la Bălți este supărat pe mine!

Într-un comentariu pe marginea anunțului pe care l-am făcut în legătură cu participarea mea la emisiunea FABRIKA de la PUBLIKA TV din 12 iunie, moderată de Cristi Tabără, acesta scrie:

„Impreuna v-ar sta bine. invitati-l si pe diacov, gamurari, tutu, candu. avem vreo doi si la balti, doar ca nu-mi amintesc cum se numesc”.

În calitatea mea de jurnalist și om poltic, în ultimele zile, am onorat invitațiile tuturor instituțiilor de presă, indiferent de culoarea politică a stăpânilor lor, care au socotit de cuviință să mă aibă la microfonul lor!

Poziția exprimată de mine la toate aceste instituții (inclusiv la Moldova 1, TVR, Vocea Basarabiei) a fost una și aceeași: în condițiile create după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, accept orice variantă de guvernare, numai nu pe cea cu partida rusească, PSRM în frunte cu Dodon, omulețul verde al lui Putin!

Asta contează, badei, frate Pavel Dumbrăveanu de la Bălți, dar nu TV-ul la care vorbesc!

Aș fi bucuros să sugerezi ACUM și celorlalte TV-uri (Jurnal TV, Accent TV, TV8, NTV și alte unelte ale rușilor) să mă invite și ele să comentez!

Problema este că instituțiile de presă ale actualei Guvernări Kozak nu mă invită la emisiunile lor pentru că acestora nu le este pe plac ceea ce gândesc și spun eu: Guvern fără oamenii lui Putin!

În 2015, după o scurtă colaborare solicitată de televiziunile lui Plahotniuc, acestea mi-au dat un șut în fund în momentul în care am refuzat să-i laud pe stăpânii lor.

Mi s-a spus: „Relația cu dumneavoastră a fost închețată!”.

Nu m-am supărat. Le-am spus doar atât: „Aștept să vă dezghețați!”.

Ei, anul acesta, când au venit vremuri mai grele pentru fosta putere, televiziunile controlate de liderul PD, brusc, au prins a „se dezgheța” și a mă invita din nou la emisiunile lor!

Eu, aflat mai mulți ani la rând în disgrația mai tuturor instituțiilor de presă din RM, am acceptat să onorez invitațiile celor care mi-au dat cu piciorul acum mai bine de patru ani.

Am mers ca să spun un lucru esențial pentru noi, basarabenii, și pentru toți românii din întreg spațiul românesc:

Acceptarea partidei rusești la guvernarea Republicii Moldova este catastrofală pentru interesul românesc în teritoriile noastre înstrăinate!

Punct!

Cine vrea să mă înțeleagă, mă înțelege!

Cine nu vrea să-mi audă vocea, mă hulește!

Eu sunt frontist!
 
Iar frontiștii nu laudă pe niciun stăpân, cât de vajnuc și de puternic s-ar da acesta!
 
Ca frontist, am un singur stăpân la care mă închin și pe care îL laud: Mântuitorul Nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu!
  1. iunie 21, 2019 la 12:14 pm

    Stefane, imi pare rau deoarece colorezi lucrurile asa cum iti este convenabil tie sa le coolorezi. In primul rand, eu nu sunt suparat pe tine si nici nu am amenintat pe nimeni ca il voi scoate din lista de prieteni, daca parerea cuiva nu va coincide cu parerea mea vizavi de constituirea guvernului ACUM-PSRM. Si sper ca nici acest adevar nu te supara. Zici ca accepti orice variantă de guvernare, numai nu pe cea cu partida rusească, PSRM în frunte cu Dodon. Tu crezi ca eu imi doresc acest lucru. Te-am intrebat si mai inainte, te intreb si acum: Spune-mi, te rog, Stefane, in situatia creata dupa 24 februarie curent, cine cu cine, in opinia ta, trebuia sa constituie un Guvern fara oamenii lui Putin? Tinand cont, desigur, si de relatiile dintre ACUM si Plahatniuc. Nu zic dintre ACUM si PDM, ci – Plahatniuc. Eu cred ca in loc sa-ti bati joc de Maia Sandu, experienta ta ar fi necesara la explicarea acestei situatii – sa ma dumeresti si pe mine, dar si pe altii, cum trebuia sa procedeze cele 3 – ca Sor e un nimeni – formatiuni pentru a nu calca pe grebla? Sa se constituie o alianta dintre ACUM si PD cu Plahatniuc, Diacov, Candu si toata banda lor? Sau o alianta dintre PSRM si PD? Ori sa mergem in alegeri anticipate, care nu va schimba nimic decat va subtia bugetul? Iata ce se cere sa comentezi, Stefane, nu sa bati in Maia. Apropo, va trebui criticata si ea, dar pentru alte pacate si nu la acest moment, cand e pornita sa prinda hotii.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: