Prima pagină > Fără categorie > Reunirea cu Țara va fi posibilă atunci când ne vom întoarce cu fața spre Dumnezeu pentru a ne curăța sufletele noastre de ură, pizmă și ipocrizie

Reunirea cu Țara va fi posibilă atunci când ne vom întoarce cu fața spre Dumnezeu pentru a ne curăța sufletele noastre de ură, pizmă și ipocrizie

O doamnă înfocată, Galina Plevan îi zice, îmi scrie pe Fb:
„Voi,cei din Frontul Popular,de ce nu ați facut Unirea? Si ca să puteți tine lumea in PMAN l~ați ascuns pe ,,rapitul” Vlad Cubreacov..Nici măcar nu aveți curajul sa spuneți,unde l~ați ținut atâta timp”.
NImeni nu va face de unul singur Unirea!
Unirea o putem face toți împreună dacă nu vom cădea în capcane asemeni celei în care au căzut Maia și Năstase și, bineînțeles, mulți basarabeni de bună credință care se iau după ei.
Din păcate, rușii, prin structurile lor diabolice care lucrează cu turații maxime ACUM în Basarabia, au reușit să semene prea multă suspiciune și ură în sufletele noastre!
Au reușit a ne dezbina atât de tare încât nu știu dacă mai este posibil a ne reveni!
Reunirea cu Țara va fi posibilă atunci când ne vom întoarce cu fața spre Dumnezeu pentru a ne curăța sufletele noastre de ură, pizmă și ipocrizie.
Doamne, ajută!
 1. Oyster
  iulie 16, 2019 la 4:57 am

  Domnule Secareanu, curajul si perseverenta dv sunt adevarate modele de urmat, dar din pacate nu cred ca nenorocita Moldova se va uni vreodata cu tara mama care e la fel de nenorocita. Ba dimpotriva, Romaniei i se va lua si Ardealul. Moldova si Ardealul sunt plata care se va da rusilor si ungurilor pt ajutorul dat de ei in alegerea presedintelui Trump.

  Mii de unguri si rusi din serviciile de inteligenta si din diaspora au lucrat ca furnicile in media peste tot si inca lucreaza – anul 2020 nu e departe. Ambii ne distorsioneaza istoria cu nerusinare si se ridica in slavi pe ei prezentandu-se ca salvatorii Europei crestine si in trecut si in prezent. In realitate toata aceasta vasta operatiune este o mare pacaleala a serviciilor de inteligenta americane, ruse si maghiare de a se erija in „traditionalisti”, „crestini” si „conservatori”.

  Romania si romanii sunt batjocoriti fara mila de catre acesti ipochimeni in toata presa vestica iar neamurile inculte ale occidentului nu au habar de adevar. Ni se sterge istoria cu nerusinare, exact cum ne-au saracit de toate cele. Ne fura vesticii, ne fura ungurii, ne fura rusii, ne fura si ne vand proprii nostri conducatori care ar trebui sa ne apere de jefuitori.
  O ruda a mea inchisa la Gherla in anii de ocupatie ruseasca mi-a povestit cum detinutii impachetau saci cu aur in saci cu nisip ca sa nu se vada ce era in ei si ii trimiteau la rusi.
  Nu le mai ajunge pamantul, desi au cat un continent.

 1. august 22, 2019 la 9:15 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: