Prima pagină > Fără categorie > Generalul iranian Soleimani, ucis de americani, și neokaghebismul dughinist

Generalul iranian Soleimani, ucis de americani, și neokaghebismul dughinist

Important de știut:

Potrivit experților, generalul iranian Soleimani, ucis de americani, ca și generalul rus Gherasimov, „a fost adeptul teoriei războiului hibrid, strategie aparent unică, care combină o armată de insurgenți locali, specializați în guerilla warfare, și implicarea clandestină a puterii armate a unui stat.

Această strategie, elaborată de generalul Soleimani, evidentă astăzi în Liban, Siria, Irak și Yemen, și-a avut o sursa în plus de inspirație în războiul hibrid de ocupare a Ucrainei de catre ruși”.

Mai mult decât atât.

Potrivit acelorași experți, „acum câțiva ani, după vizite repetate ale lui Soleimani la Moscova, teoreticianul neo-imperialismului rusesc, național-bolșevicul Alexandr Dughin, scria despre o așa zisă „alianță intre lumea ortodoxă anti-occidentală și puterea șiită de la Teheran”.”

Deunăzi, cineva îmi vorbea despre o imagine cu I. Roșca, scula neokaghebismului dughinist de la Chișinău, îmbrăcat în uniformă militară, aflat într-o misiune în Siria, iar eu nu luai în serios povestea…

Ne putem aștepta ca, marți, Dodon și Roșca ar putea părăsi RM pentru a fi prezenți la funeraliile generalului iranian.

 1. ianuarie 5, 2020 la 11:53 am

  „național-bolșevicul Alexandr Dughin, scria despre o așa zisă „alianță intre lumea ortodoxă anti-occidentală și puterea șiită de la Teheran.”
  In cateva cuvinte ati surprins esentialul. Infama alinanta promovata de Dughin &co e parte importanta din maskirovka eurasiatica. In 2017 nu degeaba l-au trimis pe clericul Sheikh Imran Hosein in Serbia sa testeze terenul.
  Daca doriti si aveti un pic de vreme, va rog sa lecturati acest articol:
  https://mihailandrei.wordpress.com/2019/09/25/eurasia-numele-tau-e-maskirovka/

  p.s
  De la Dughin citire:

  „O altă particularitate a neoeurasiatismului este alegerea ţărilor islamice (în special a Iranului continental) în calitate de aliat strategic principal. Ideea alianţei continentale ruso-islamice stă la baza strategiei antiatlantice pe ţărmul sud-vestic al continentului eurasiatic. (…) axa durabilă Moscova-Teheran va îndepărta toate contradicţiile dintre rusofili şi islam (de tip iranian), va face din ele una şi aceeaşi tendinţă geopolitică, orientată simultan către Moscova şi către Teheran. (…) Axa Moscova-Teheran constituie baza proiectului geopolitic eurasiatic fundamental. Islamismul iranian este versiunea cea mai bună a islamului de intrare în blocul continental şi tocmai această versiune trebuie susţinută prioritar de Moscova.”

 2. Oyster
  ianuarie 13, 2020 la 4:45 am

  Unii zic ca Trump (marioneta lui Putin) a fost pacalit de „deep state” ca sa-l lichideze pe Soleimani pentru a le forta mana rusilor, sa-i puna intr-o pozitie proasta in vazul lumii.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: