Prima pagină > Fără categorie > Ministrul Educației Igor Șarov, față-n fața cu canalia din fruntea statului

Ministrul Educației Igor Șarov, față-n fața cu canalia din fruntea statului

Așadar, Igor Dodon, șef de stat, îl amenință cu destituirea din funcție pe ministrul Educației, Igor Șarov!
 
 
Ce l-a determinat pe acesta să-și manifeste public apucăturile de mitocan?
 
Nesimțitul s-a făcut foc și pară pe ministrul Șarov, care a avut îndrăzneala să-l critice fiindcă nu a purtat masca de protecție și nici nu a respectat distanța socială într-o vizită la o școală din nordul Republicii Moldova!
 
Atitudinea ministrului Șarov a fost una pe măsură, promptă și exprimată cu multă demnitate, preocupare și respect pentru elevi, cadrele didactice și instituția educației!
 
Un șef de stat educat, cu bun-simț, responsabil și profund interesat de sănătatea cetățenilor, mai ales pe timp de pandemie, ar fi trebuit să-și prezinte scuzele în fața societății și în fața ministrului Educației, semn că acesta respectă și încurajează toate acțiunile întreprinse în perioada de grea încercare pe care o parcurgem de Guvernul pe care și-l subordonează.
 
Ori, și mai onorabil ar fi fost dacă, într-o asemenea situație, șeful de stat pur și simplu și-ar fi anunțat el demisia!
 
Nu a făcut-o și nici nu este în stare să facă un asemenea gest plin de demnitate!
 
Din simplul motiv că actualul șef de stat de la Chișinău este un om lipsit de demnitate!
 
Este insul care, prin comportamentul său de om grobian, a insultat toți copiii și profesorii din Republica Moldova, întreaga societate, a dat cu ciubota sa de mujik crescut în spirit enkavedist în tot ceea ce înseamnă pentru basarabeni actul educației!
 
Prin gestul său de om nemernic, ticălos, șeful de stat de la Chișinău a demonstrat că nu are cei șapte ani de-acasă!
 
A mai demonstrat, bineînțeles, că nu și-o respectă întâi de toate pe mama sa, care, din câte se cunoaște, ar fi și ea cadru didactic.
 
Sau, din contră, am putea deduce că șeful de stat de la Chișinău, Igor Dodon, nu a avut de unde să aibă cei șapte ani de-acasă, o dată ce își bate joc în halul ăsta de copii, de profesori, de toți oamenii din jur crezând că lui totul i se permite și nu poartă nicio răspundere pentru abuzurile și crimele pe care le-a săvârșit și le mai săvârșește încă!
 
Insul e și ridicol!
 
Nu vedeți cum încearcă el să-i imite, în chip servil, ba pe Putin, ba pe Lukașenko?!
 
Nu vedeți cum se-nfoaie, cum își dă el importanță în situația în care șeful de stat în Republica Moldova are atribuții reduse?
 
Cine să-l ia în serios, dacă timp de patru ani, de când Plahotniuc l-a făcut prezident, nimeni dintre șefii de stat din lumea asta, cu excepția lui Erdogan, care avea nevoie să-i fie trădați sau vânduți profesorii de la liceele „Orizont”, nu a călcat pragul impunătoarei clădiri prezidențiale din centrul Chișinăului?
 
Nici măcar Putin nu a catadicsit să-i calce pragul!
 
Doar niște idioți utili ca Pavel Filip (și tot PD-ul lui de până și după plecarea lui Plahotniuc), Maia Sandu, Andrei Năstase și alții ca aceștia au fost în stare să și-l aleagă drept partener politic și de guvernare consolidându-i puterea și asigurându-i, iată, cel de-al doilea mandat.
 
Mă gândesc că intelectuali cu demnitate ca ministrul Educației Igor Șarov, care, prin gestul său temerar, l-a sfidat pe Dodon, apărând astfel imaginea intelectualului basarabean în fața unei canalii, ar trebui să se distanțeze și de acești idioți utili și țucălari ai lui Dodon.
 
 
 
  1. Valeriu Dulgheru
    septembrie 19, 2020 la 6:36 am

    Începutul foarte bun! Un nesimțit ticălos de Dadon își bate joc de noi, cei mulți, dar… Sfârșitul însă este prost. Prin continuarea războiului fratricid nu se face altceva decât rămânerea în al doilea mandat acestui râs al națiunii. Ce vom face cu el încă 4 ani?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: