Prima pagină > Fără categorie > Trădători laolaltă: Dodon și tot blocul ACUM!

Trădători laolaltă: Dodon și tot blocul ACUM!

Au apărut azi niște dosare care dovedesc că Dodon se face vinovat pentru înaltă trădare?
această căzătură umană nu are nimic sfânt pe lume și este capabil să-și vândă nu numai țara și neamul, ci și pe propriii părinți, se știa de când acesta lingea blidele sub masă la Voronin.
Cu o coadă de topor ca Dodon, rușii își consolidează prezența în acest teritoriu și încurajează separatismul teritorial!
Cu o coadă de topor ca Dodon, Moscova și-a scos din pușcărie și a închis dosarele la toate uneltele ei prin care controlează acest teritoriu și după destrămarea fostului imperiu sovietic.
Problema este însă alta: cum rămâne să-i tratăm, inclusiv la apropiatele alegeri, pe cei care l-au ajutat pe Dodon în acțiunile sale de trădare a intereselor naționale ale Republicii Moldova, pe cei care au intrat anul trecut în alianță cu el, dându-i toată puterea și trecând astfel sub control rusesc direct instituțiile strategice ale statului?
Mă refer la liderii și toți cei care constituiau fostul bloc ACUM?
Acum un an, aceștia, contrar propriilor angajamente, luate în fața alegătorilor, de a nu intra în alianță cu Dodon și partidul socialist, au mers la cârdășia cu Dodon și PSRM!
Au scuipat pe votul și buna credință a alegătorilor și au intrat, ca curvele, în îmbrățișarea lui Dodon și Kozak!
Oare ăștia nu se fac vinovați de aceeași înaltă trădare?
Există oare vreo deosebire între denunțurile lui Dodon către serviciile secrete ale Rusiei, raportate prin Kozak ca personaj apropiat al lui Putin responsabil pentru controlul asupra Republicii Moldova, și actul rușinos de a te înfățișa în fața lui Kozak pentru a bate palma cu el în vederea guvernării cu oamenii Moscovei?
Nu există nicio deosebire între o căzătură umană ca Dodon, care trimitea denunțurile în scris spre Moscova, și căzăturile umane din blocul ACUM, Maia și Năstase și toți ceilalți, care s-au culcat cu Kozak chiar la Chișinău!
Cred că ar trebui trași la răspundere toți laolaltă: de la Dodon până la ultimul deputat din blocul ACUM care a votat pentru alianța cu oamenii Moscovei!
Știți de ce?
Pentru că și azi, înainte de alegeri, ei, ăștia din fostul bloc ACUM, continuă să ne aibă de proști!
Doi dintre ei, Maia și Năstase, candidează pentru președinție, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat acum un an și ceva!
Mai mult chiar, actul de înaltă trădare pe care l-au comis alături de Dodon ne este prezentat drept act de eroism!
Uitați-vă la ei cât de mult ne sfidează și ne desconsideră!
Doar niște cozi de topor ordinare nu încearcă nici măcar un dram de regret pentru ce au făcut.
  1. Cibotari
    octombrie 20, 2020 la 6:46 am

    Domnule Secareanu , sincer i-mi pare rau de constatarile pe care le faceti. Anul trecut in urma alegerilor Parlamentare Blocul ACUM s-a ales cu o minoritate in Parlament. Riscul de al lasa pe Plahotniuc in calitate de imparat era destul de mare. Cred ca va amintiti declaratiile lui , precum ca nu trebuie sa ne facem planuri prea mari , deoarece el in curand se intoarce? Pai iata noi cei de jos, alegatorii simpli i-am cerut lui Sandu sa se uneasca macar cu dracu dar sa ne scape de acest diavol in carne. Si nu a fost o alianta precum o numesti dumneata. A fost o intelegere temporara de a face un front comun pe o perioada foarte scurta pentru a schimba cateva legi foarte importante pentru tara , inclusiv anularea alegerilor pe circumscriptii. Desemnarea Guvernului Sandu a fost la fel temporara. Toti recunosteam . Acest Guvern a fost sacrificat , deoarece fara o procuratura independenta , cat nu te-ai screme , nu mai poti obtine nimic in tara asta. Da Dodon este o coada de topor si un tradator de neam . Da el si-a aratat pe fata cine este , cu toate ca noi si asa stiam. Dar actiunile guvernului Sandu in acest timp foarte scurt , a demonstrat ca se poate de mesr pe alta cale, este posibila sfaramarea structurilor mafiote. Cred ca ati dorit ca indata dupa investirea acestui guvern sa curga lapte pe strazile Chisinaului. Treizeci de ani s-a format acest sistem . Este necesara o munca titatnica pentru a-l demonta. Si anume d-stra sunteti persoana care mai adaugati cate o proptea sistemului pentru a se mai mentine pe pozitii. Regret.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: