Prima pagină > Fără categorie > De ce nu avem și noi bucuria de a vota pentru un Donald Trump al nostru?

De ce nu avem și noi bucuria de a vota pentru un Donald Trump al nostru?

Nu mă interesează sondajele privind alegerile din RM!
Contează ce spun sondajele de la alegerile prezidențiale din SUA!
Victoria lui Donald Trump, acolo peste ocean, va spulbera toate iluziile Moscovei privind controlul ei asupra Republicii Moldova, dar și iluziile cozilor sale de topor: fie că e vorba de bolșevikul și trădătorul de țară și neam I. Dodon, fie că e vorba de brigada neomarxistă și kominternistă de la Chișinău reprezentată de M. Sandu.
Doar un Președinte care îl invocă în demersul său public pe Dumnezeu (Donald Trump: „Avem nevoie de ajutor de la Dumnezeu și este bine s-o spunem”) își poate salva țara și națiunea, dar și întreaga planetă, de hăul întunecos al neomarxismului.
Doar un Președinte care își prețuiește, își respectă națiunea din care face parte luptând pentru interesele și binele ei (Donald Trump: „Viitorul nu aparţine globaliştilor. Viitorul aparţine patrioţilor. Viitorul aparţine naţiunilor suverane şi independente, care-şi protejează cetăţenii şi îşi respectă vecinii. Dacă vrei libertate, fii mândru de ţara ta. Dacă vrei democraţie, păstrează-ţi suveranitatea. Şi dacă vrei pace, iubeşte-ţi naţiunea!”) va fi exemplul de urmat pentru toate națiunile, inclusiov pentru noi, românii!
Ce exemplu de respect și iubire pentru țară și neam ne poate oferi o sculă a Moscovei, un trădător ordinar și o căzătură umană ca Dodon?
Ce exemplu de respect și iubire pentru țară și neam poate fi pentru noi, românii din teritoriile românești înstrăinate în urma pactului criminal dintre Moscova și Berlin din 1939, una ca Maia Sandu, care a bătut palma, acum un an, cu Kozak, reprezentantul țării ocupante (Rusia ne ocupă militar o parte din teritoriul național!), în vederea unei alianțe de guvernare! Alianță (Guvernul Maia Sandu!) care a dat (de bună voie!) toate structurile strategice ale statului sub control rusesc întărindu-i astfel puterea lui Dodon și a partidului socialiștilor din subordinea directă a lui Putin?
De ce oare Dumnezeu nu îngăduie încă să avem și noi măcar un candidat cu iubire de națiunea sa și de Dumnezeu?
Probabil, pentru că suntem falși în Credință, pentru că ne-am întors fața de la El!
  1. Mircea Gaspar
    octombrie 25, 2020 la 8:07 pm

    Nu avem un Trump pentru ca esti orb, pentru ca nu te intereseaza sa-l vezi desi e langa tine. . Iti place prea mult sa critici si prea putin sa descoperi .Te preocupa mai mult Statele Unite si Moscova decat iesirea Romaniei din rahatul in care ne-au aruncat partidele politice, dar te plangi. Uiti un lucru esential, in afara pericolului rusesc a aparut un dusman mult mai periculos, mai pervers care are capacitatea de a distruge nu doar o tara ci intreaga planeta, e vorba de Oculta Mondiala. Trump-ul nostru sta si asteapta sa salveze tara dar nu este auzit si nici vazut. E pregatit pentru acest lucru, are echipa, stie ce are de facut si stie si cum s-o faca, are si un Proiect de tara . E vorba de Calin Georgescu .

  1. noiembrie 2, 2020 la 12:49 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: