Prima pagină > Fără categorie > Cu cine voi vota eu și familia mea la alegerile din 1 noiembrie

Cu cine voi vota eu și familia mea la alegerile din 1 noiembrie

Duminică, 1 noiembrie, la alegerile de la Chișinău, eu îmi voi face datoria de român născut în teritoriile românești înstrăinate în urma târgului murdar dintre Moscova și Berlin din 1939 (târg aflat în desfășurare până azi!).
Datoria de român născut în Basarabia ocupată de Rusia sovietică, a mea și a celorlalți membri ai familiei mele, constă în acordarea votului nostru, în chip disciplinat, indiferent de circumstanțe, candidatului care reprezintă opțiunea românească (nu zic „unionistă”, pentru că la noi noțiunea de „unire” a fost compromisă total de multele entități politice declarate, cu de la sine putere, „unioniste”, fapt pentru care după aceste alegeri va trebui să le cerem să dispară pur și simplu, așa cum au apărut, și să le interzicem să mai pronunțe sau să fluture-n vânt cuvântul sfânt „unire”!).
Adică, vom ieși să votăm, eu și familia mea (sper ca până duminică să închei perioada de tratament la care am fost supus după ce am fost testat pozitiv cu COVID-ul chinezesc!), pentru candidatul Blocului Unirea, Dorin Chirtoacă.
Votul nostru însă nu va fi expresia atașamentului pentru componentele acestui bloc (numai PLR-ul, reprezentat acolo de unul ca V. Saharneanu, cât face dacă ne gândim la uriașul prejudiciu adus de acesta opțiunii românești de la noi prin acțiunile de dezmembrare a PL-ului la care s-au dedat, PL-ul fiind, de la 2000 încoace, cea de-a doua, după PPCD, formațiune politică de expresie românească intrată în Parlamentul de la Chișinău!), nici atașamentul nostru expres pentru candidatul acestui bloc (care era cel mai indicat să insiste asupra unei candidaturi unioniste apartinice din partea blocului, care să nu reprezinte vreo componentă a acestuia, ci să exprime plenar idealul de unitate românească și să fie capabilă a atrage votul întregului spectru unionist, inclusiv al celor care optează pentru boxerii unioniști, antrenați și urcați în ringul politic din stânga Prutului de aventurierul politic T. Băsescu).
Votul nostru, și în aceste împrejurări, va veni să exprime IDEALUL de UNITATE ROMÂNEASCĂ pe care îl avem în inimile noastre, indiferent cât de mult ne-au dezamăgit toți actorii politici „unioniști”!
În același timp, votul de duminică al familiei mele va fi să însemne și dorința noastră sinceră ca toți cei care pretind că servesc cauza noastră românească în aceste alegeri, dar mențin, prin acțiunile lor, spectrul românesc basarabean în perpetuă dezbinare, să dispară din ringul politic sau să-și toarne cenușa pe cap după aceste alegeri astfel încât să fie posibilă reinventarea, în perspectiva viitoarelor alegeri parlamentare, a ADEVĂRATEI și SINGUREI MIȘCĂRI ROMÂNEȘTI în acest teritoriu aflat încă sub ocupație străină!
Nu avem dreptul să ne batem joc de IDEALUL NOSTRU SFÂNT DE UNITATE NAȚIONALĂ, așa cum au făcut-o toți nechemații politici „unioniști” de astăzi, incapabili a pune acest IDEAL mai presus de orice tentație de liderism care îi încearcă.
Așadar, să ieșim duminică la urne și să votăm, uniți în credința și simțirea românească, pentru candidatul Blocului „Unirea”, Dorin Chirtoacă!
Așa să ne ajute Dumnezeu!
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: