Prima pagină > Fără categorie > VACCINUL MEU

VACCINUL MEU

Am făcut și eu un experiment: după 9 luni de la infectare cu COVID, am mers, chiar azi (Clinica INVITRO, Chișinău, str. Testemițanu 19/1), să fac testul la anticorpi către COVID!

Cum credeți, care e rezultatul?

După 9 luni de zile, testul îmi arată că am anticorpi formați pe cale naturală de aproape 5 ori mai multi decât norma în vigoare (240, norma fiind de 50!)!

De ce mai sunt chemat de la policlinică să mă vaccinez dacă eu am vaccinul meu – anticorpii mei pentru COVID?

Precizez că împreună cu mine au făcut același test și ceilalți trei membri ai familiei – toți au aceleași rezultate (chiar mai bune – fiică-mea, după 4 luni de la infectare, are de 15 ori mai multi anticorpi decât norma în vigoare!).

Faptul dat confirmă afirmațiile unor medici români (ce-și respectă pacienții și meseria!) potrivit cărora cei care au trecut prin Covid nu se pot reinfecta pentru că au o imunitate durabilă, chiar de ani de zile, adevăr confirmat oficial de studii făcute la nivel european.

”Cel mai grosolan neadevăr, care nu corespunde în niciun fel adevărului medical, este să spui că imunitatea dobândită prin boală este inferioară celei obținute prin vaccin. Organismul recunoaște orice agent cu care a intrat în contact, nu există să nu-l recunoască. Imunitatea celulară și imunitatea bazată pe alte mecanisme decât cea umorală, adică pe anticorpi, poate dura și 17-20 de ani. Deci această sintagmă este o abatere grosolană de la adevărul medical”, declara doamna dr.Oana Mihaela Secară, medic-șef al Spitalului județean Bacău.

22 iulie 2021

Categorii:Fără categorie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: