Prima pagină > Fără categorie > De ce unul ca Dodon și alții atâția ca el care susțin în mod deschis și ostentativ agresiunea unui stat străin asupra RM se plimbă bine mersi la libertate în condiții de stare de urgență?

De ce unul ca Dodon și alții atâția ca el care susțin în mod deschis și ostentativ agresiunea unui stat străin asupra RM se plimbă bine mersi la libertate în condiții de stare de urgență?

Un lucru nu-l înțeleg: dacă suntem în condiții de stare de urgență (s-a votat prelungirea acestei stări pe încă 60 de zile!) cu amenințări directe de război venite de la factori oficiali ai Rusiei, de ce unul ca Dodon și alții atâția ca el care susțin în mod deschis și ostentativ agresiunea unui stat străin asupra RM se plimbă bine mersi la libertate?

De ce acești „soldați” ai Rusiei, care trag nestingheriți din armele puse la dispoziția lor de Moscova, nu sunt trași la răspundere?

Ce rost mai are starea de urgență în situația în care ea pare a fi doar o declarație, este formală și are drept scop crearea imaginii unei aparente și false preocupări a actualei puteri pentru securitatea noastră?

Dacă, tot luptând cu corupția și cu corupții, nu ați catadicsit a-l aresta pe unul dintre cei mai mari kuliokari din acest stat – Igor Dodon – pentru a nu vă strica relația și înțelegerile cu rușii (v-ați făcut a-l ancheta poftindu-l pe la Procuratura Generală pentru a ne arunca praf în ochi), de ce nu-l arestați acum, când acest tradator de țară acționează deschis promovând agresiunea militară asupra RM din partea Rusiei?

De ce, în condiții de stare de urgență, un partid – PSRM – care propagă războiul, agresiunea militară străină asupra statului, nu este scos în afara legii?

De ce televiziunile Rusiei, care acționează mână în mână cu Dodon, nu sunt oprite, interzise până în această clipă?

Astăzi a fost bombardată din nou Odesa!

Așteptați cumva să cadă bombele și peste Chișinău?

Categorii:Fără categorie
  1. Ion Loghin
    aprilie 24, 2022 la 7:40 pm

    Pentru ca asa actioneaza neomarxistii pas de Brusel. Actuala guvernare in RM e plina doldora de neomarxisti blue, iar Dodon e si el neomarxist, doar ca e rosu, de extractie leninista-voronista-putinista.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: