Prima pagină > Fără categorie > Europarlamentarul român Siegfried Mureşan:„Aderarea Republicii Moldova la NATO şi UE prin unirea cu România e un scenariu complicat”

Europarlamentarul român Siegfried Mureşan:„Aderarea Republicii Moldova la NATO şi UE prin unirea cu România e un scenariu complicat”

Vă mai întrebați cine, alături de propaganda rusă, alimentează neunirea celor două maluri de Prut, adică antiromânismul?

Românul Siegfried Mureşan se tot laudă că susține din toate încheieturile lui Republica Moldova, că intervine, bate la toate ușile acolo, la Buxelles, ca să i se dea bani Republicii Moldova.

Adică, vă dăm bani, dar să nu vă uniți cu România, că vă ia dracu!

Iată de unde vin rădăcinile atacului recent („îmbrățișării otrăvite”), din partea cercurilor neomarxiste de la București (Armand Goșu, Ioana Dogioiu de la Spotmedia etc.), asupra românilor, inclusiv a basarabenilor, care pledează, în aceste vremuri tragice de război, pentru reunirea Republicii Moldova cu România, aceștia fiind catalogați, culmea, drept putiniști!

Tragedia noastră este că doar aceste voci, ale antiromânismului neomarxist, domină azi sută la sută și TVR Moldova, singura instituție de presă publică din stânga Prutului, revendicată, ani la rând, de basarabenii cu conștiință românească în fața guvernărilor pro-rusești de la Chișinău, pentru a ne sprijini în afirmarea identității noastre românești.

Și tot aceste voci, aflate în spatele actualei guvernări de la Chișinău, au alimentat și continuă să alimenteze moldovenismul civic și atitudinea arogantă, plină de dispreț, a acestei guvernări față de curentul unionist/pro-românesc din Republica Moldova.

Categorii:Fără categorie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. mai 5, 2022 la 1:45 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: