Prima pagină > Fără categorie > În așteptarea „alternativei sănătoase”

În așteptarea „alternativei sănătoase”

Cea mai pertinentă observație pe marginea imPASului social, economic și politic în care am fost aduși este a Domnului Andrei Țurcanu, unul dintre cei mai fini și mai cu precizie observatori politici din stânga Prutului, care scria zilele acestea într-un comentariu pe Fb:

„O revoltă populară este necesară, imperativă, dar numai după coagularea unei alternative sănătoase, cu un nucleu dur care va merge ca un uragan de foc peste necompetenții aroganți, fără însă a lăsa să ridice capul mercenarii ocultei oligarho-rusești”.

Deci, nu Șor, nu Platon, nu Natalia Morari, nu Dodon și atâția alți „mercenarii ai ocultei oligarho-rusești”, cum bine le spune Andrei Țurcanu, sunt „alternativa sănătoasă” a „necompetenților aroganți” de la guvernare, aduși de Maia Sandu!

Alternativa sunt cei care constituie, de peste treizeci de ani, opoziția adevărată față de sistemul nomenklaturist sovietic de ocupație rămas de neclintit până azi, sistem care a avut grijă în toată această perioadă să-și instaleze la guvernare uneltele și să le mențină sub o formă sau alta.

Alternativa sunt cei tari și verticali, cei care și-au revendicat și apărat valorile naționale românești, cei care și-au afirmat deschis identitatea românească, cei care au apărat cu arma în mâini aceste valori!

Alternativa sunt cei care nu au trădat, nu au intrat în cârdășie cu ocupantul, nu au batjocorit jertfa și sângele celor care și-au dat viața în luptă cu ocupantul!

Alternativa sunt cei cu votul și pe spinarea cărora actualii „necompetenți aroganți” s-au urcat la putere, de unde ne compromit pur și simplu pe zi ce trece.

Alternativa sunt cei mulți care nu se mai lasă amăgiți de vorbele dulci, dar de șarpe, ale vedetelor ideologiei neomarxiste antinaționale și anticreștine care au ajuns să ne guverneze.

Aceasta ar fi opoziția adevărată care trebuie să se coaguleze neîntârziat, dar nu Șor, Platon, Dodon, Natalia Morari și alții atâția din fauna rebelă rusească care face zilnic spume la gură.

Categorii:Fără categorie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: