Prima pagină > Fără categorie > Eu nu o învinuiesc pe Maia Sandu de neomarxism!

Eu nu o învinuiesc pe Maia Sandu de neomarxism!

Ziaristul Nicolae Marciuc îmi bate obrazul într-un comentariu pe Fb pentru faptul de a o fi învinut eu pe Maia Sandu de neomarxism.

Mult stimate Domnule Nicolae Marciuc!

Eu nu o învinuiesc pe Maia Sandu de neomarxism.

Maia Sandu chiar este neomarxismul!

După ce că noi, basarabenii, nu am putut ieși încă de sub valul stalinist dinspre Moscova, am căzut deja sub un alt val – valul anticreștin și antinațional care vine dinspre „Occidentul democratic” și care se numește neomarxismul globalist.

Doar nu eu am inventat că Maia Sandu a învățat la Harvard.

Ea chiar întruchipează Harvardul!

Doar nu eu am inventat că farul călăuzitor al Maiei Sandu este George Soros!

Ea chiar implementează aici la noi, deschis, ingineria socială și ideologia globalistă a lui Soros. Iar în acest scop a și avut câteva întâlniri cu fiul magnatului neomarxist – Alex.

Doar nu eu am inventat că Maia Sandu promovează, ca orice partid neomarxist de stânga, ideologia de gen!

Ea chiar ne bagă pe gât, deschis, barbar și nedemocratic, această ideologie de gen, aici la noi, în acest mediu creștin: a impus prin hotărâre de guvern „feminizarea functiilor” siluind în chip muscălesc limba română, fără a solicita și opinia Academiei de Științe, a savanților filologi, a intelectualității basarabene care a luptat exemplar încă din perioada ocupației sovietice pentru veșmântul ei firesc – alfabetul latin, interzis de comuniști, și pentru drepturile limbii române în acest teritoriu eminamente românesc!

Mai mult decât atât, pentru prima dată la noi, un grup de deputați (6 la număr și toți de la PAS) au participat anul acesta, nestingheriți și în chip ostentativ, la parada minorităților sexuale din centrul Chișinăului.

Este dreptul lor, s-o facă!

Dar dacă PAS impune ambițiile conjugale anticreștinești ale unei minorități unei majorități impunătoare creștine, atunci orice om normal este în drept să-și apere ființa, copiii și credința de acest pericol!

Nu exclud deloc că, la anul, de acum tot grupul parlamentar majoritar al PAS, împreună cu tot Guvernul și cu toată Președinția Maiei Sandu ar putea ieși, cu curul gol, alături de minoritațile sexuale să demonstreze în Piața Marii Adunări Naționale!

Și-atunci, vă întreb, mult stimate Domnule Nicolae Marciuc, cu ce ne-am ales noi după mai bine de 30 de ani de la ruperea noastră de URSS și de la începuturile demersurilor noastre viguroase pentru afirmarea identității noastre românești și a credinței în Hristos?

Categorii:Fără categorie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: