Prima pagină > Fără categorie > Actul terorist de la Moscova, ca pretext

Actul terorist de la Moscova, ca pretext

Cât de criminal pot conclucra Statul Terorist Rus cu Statul Terorist Islamic (mai ales dacă este vorba de implicarea ramurii din Caucaz a acestuia, controlate de serviciile rusești!) atunci când au nevoie stringentă de a-și justifica omuciderile!

Pare-se că am mai auzit de scenarii sângeroase de felul celui de la Moscova. Acum câteva luni de zile Netanyahu ignora, ca și Putin, avertismentele din afară în legătură cu unele acte teroriste ce aveau să se petreacă în Israel. Acesta însă avea nevoie ca de aer de pretexte pentru a ataca Palestina și pentru a-și justifica crimele în rândurile populației pașnice de acolo.

Deplângem morții actului terorist de la Moscova, așa cum am făcut-o ani la rând în urma nenumăratelor acte teroriste, omucideri care au însoțit întreaga perioadă de aflare la putere a lui Putin, de la venirea acestuia și până azi, după noua lui „alegere”!

Mă tem acum, mai mult ca oricând, de ce va urma după ce criminalul de la Kremlin a promis, în „discursul integral” al său pe marginea tragediei de la Moscova, că va „răzbuna moartea celor peste 140 de ruși”.

Categorii:Fără categorie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu