Prima pagină > Fără categorie > „Prințesa” Ana Blandiana și-a atins scopul!

„Prințesa” Ana Blandiana și-a atins scopul!

Presa neomarxistă de pe ambele maluri ale Prutului turuie azi toată ziulica:

Ana Blandiana a fost recompensată cu Premiul Prințesa de Asturia pentru Literatură pe anul 2024”.

Asta mă face să întreb dacă nu cumva „Premiul Prințesa” i-a fost acordat prințesei fostului regim comunist și pentru efortul dânsei de a se opune retrocedării către Mitropolia Basarabiei a proprietăților ce i-au fost luate de ocupanții bolșevici?

Țin să amintesc că exact acum un an de zile, anticomunista de casă a regimului comunist, Ana Blandiana, împreună cu o șleahtă de „intelectuali subțirei” de peste Prut, făceau spume la gură, ticluind scrisori deschise mincinoase către Maia Sandu cu îndemnul de a nu da curs unei inițiative legislative a unui grup de deputați din Parlamentul de la Chișinău privind retrocedarea către Mitropolia Basarabiei a clădirii fostului Seminar Teologic din Chișinău, în care se află actualmente o aripă a Bibliotecii Naționale a R. Moldova!

Iată că a trecut mai bine de un an de zile și inițiativa legislativă, menită să facă măcar cât de puțină dreptate Bisericii Ortodoxe Române în teritoriul înstrăinat al Basarabiei, așa și nu a mai fost adoptată de majoritatea PAS din Parlamentul de dincoace de Prut.

Iată că „prințesa” Ana Blandiana și-a atins scopul!

A luat chiar și premiu pentru asta.

Categorii:Fără categorie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu