Prima pagină > Fără categorie > Ținta lui Putin nu este Transnistria în sine, ci teritoriul românesc până la (și dincolo de!) Prut și neadmiterea cu orice preț a „reunificării” lui

Ținta lui Putin nu este Transnistria în sine, ci teritoriul românesc până la (și dincolo de!) Prut și neadmiterea cu orice preț a „reunificării” lui

Dl Ovidiu Hurduzeu îmi scrie:

„De ce nu renuntati DEFINITIV la Transnistria in schimbul reunificarii cu Romania? Este mai importanta ptr voi acea fasie de pamant care nu a fost parte din Romania Mare si nici din Romania lui Eminescu, de la Tisa pana la Nistru?”

Renunțarea oficială, acum, la „Transnistria” înseamnă legalizarea prezenței, mai ales militare, a Rusiei în această zonă, Rusia care, consolidată pe Nistru, nu va admite niciodată „reunificarea” noastră!

De fapt, ținta lui Putin nu este Transnistria în sine, ci teritoriul românesc până la (și dincolo de!) Prut și neadmiterea cu orice preț a „reunificării” lui.

Din contră, scopul suprem al lui Putin, al Rusiei dintotdeauna, a fost și a rămas dezmembrarea României, și în primul rând ruperea întregii Moldove istorice de ea!

Trebuie să fii orb sau surd ca să nu vezi și să nu auzi care este mesajul trâmbițat de 30 de ani de batalioanele politice ale Rusiei de la Chișinău: moldovenismul și antiromânismul de factură stalinistă!

Cei care îl așteaptă, acum, pe Putin s-ajungă la Nistru ca un „eliberator” sau ca un mare „binefăcător” al reîntregirii teritoriilor românești, jinduite de secole de Rusia, ori sunt inconștienti, ori reprezintă unelte conștiente ale Rusiei!

Categorii:Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: