Prima pagină > Fără categorie > Sergiu Mocanu și post-sexualitatea

Sergiu Mocanu și post-sexualitatea

De la o vreme eu prind a-l înțelege pe fostul meu coleg de la Frontul Popular, Sergiu Mocanu!
Știți de ce?
Pentru că el, ca și Dodon cu coronavirusul, a devenit olecuțică de doctor, iar sfaturile lui medicale au ajuns să fie foarte prețioase și ascultate cu foarte mare atenție de moldovenii noștri ajunși la vârsta „post-sexualitate” și care s-au deprins a trăi doar „din sex, mâncare, beții și hore”!
Atenție mare la ce spune Sergiu Mocanu în ultima lui intervenție publică din 19 august curent, mai ales când vine vorba de agricultorii moldoveni care, după cum spune Sergiu, nu știu să facă agricultură competitivă și care au ieșit deja din perioada „furtunilor hormonale”:
„Eu fac politică pentru o cauză în care cred. Și sunt sigur că cei care astăzi își zic creștini și tare iubitori de plozi de fapt sunt ultimii ipocriți. Îi interesează numai burta, ficatu și toate bocetele pe care o să le facă ei la bătrânețe. Noi suntem o societate bolnavă, iar această boală a societății o vedeți pe oamenii care au trecut de vârsta furtunilor hormonale, care au trecut de vârsta sexualității, mediul, adică zona în care viața lor mai are un rost. În momentul în care li s-au stins furtunile hormonale, în momentul în care au ajuns epave. În Europa oamenii ăștia nu ajung epave, pentru că oamenii ăștia trăiesc mai departe, post-sexualitate, post-relații din astea care decurg din erotică, din relațiile dintre oameni, reproducere ș.a.m.d., după asta ei încă mai au o perioadă a vieții foarte interesantă, pe care o trăiesc cu multă curiozitate intelectuală. Iar oamenii care au curiozitate intelectuală au și sens de a trăi mai departe, după vârsta furtunilor hormonale. Uitați-vă dumneavoastră la epavele astea care au trăit cu … toată viața lor din sex, mâncare, beții și hore! Ce rost mai are viața lor când trebuie să treacă la dietă alimentară! Ei mor! Pentru că viața lor nu mai are alt sens. Asta le spune Maia Sandu acuma când vorbește cu agricultorii. Asta le spune prostul satului”.
Mie nu-mi rămâne decât să vă doresc multă-multă curiozitate intelectuală ca să nu ajungeți niște epave după „furtunile hormonale” prin care treceți acum, ați trecut sau aveți de gând să treceți…
 1. Valeriu Dulgheru
  august 23, 2020 la 7:04 am

  Un individ, căruia i s-au întunecat mințile de atâtea piruiete de la extrema dreaptă până la extrema stângă, mai paote fi luat în serios?

 2. august 23, 2020 la 11:42 am

  Pare-se ca Sergiu Mocanu, dupa ca a consumat balerca de samagon, a dobandit capacitatea politica de a transcede in planul superior al existentei. S-a metamorfozat in filosof androgin. Cei din Tiraspol (str Manoilov 42) i-au perfuzat estrogen si viagra eurasianista ca sa poata combate cu fermitate toti hormonii nabadaiosilor basarabeni din perspectiva post-sexuala dar si din perspectiva dietei alimentare.
  Nu cumva, tov Mocanu e ofticat ca prea multi basarabeni, dupa atatia ani de ocupatie … pardon, de libertate proletara, nu s-au transformat in „homo sovieticus” din cauza ca au mancat, au baut si au horit in loc sa fie preocupati de „spiritualitatea” marxist-leninista care elibereaza omul de furtuna hormonala?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: