Prima pagină > Fără categorie > De 1 Decembrie, vom merge mai întâi la Biserica Noastră Românească!

De 1 Decembrie, vom merge mai întâi la Biserica Noastră Românească!

Sunt invitat pe Fb de PUN – Partidul Unității Naționale, să fiu prezent alături de „toți românii basarabeni de bună credință, sâmbătă, 1 decembrie, ora 11:00, în fața monumentului domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt pentru a depune flori și a onora cei 100 de ani de la Marea Unire!”.

Salutar, gestul! Multumesc pentru invitație.

Dar, patriotic și românește ar fi ca, în Ziua de 1 Decembrie 2018, în contextul Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri, toată suflarea românească din Chișinău și din toată Basarabia să meargă, mai întâi, la Biserica noastră românească, Mitropolia Basarabiei, parte componentă a Bisericii Ortodoxe Române, care a avut un rol fundamental în realizarea Marii Uniri de la 1918!

Sâmbătă, începând cu ora 10.00, la Paraclisul Mitropolitan “Sf. Ioan Teologul” din or. Chișinău (Strada 31 August 1989, 161), va fi săvârșit un Te-Deum de mulțumire Lui Dumnezeu, pentru toate binefacerile revărsate asupra întregului popor român!

Orice acțiune românească, mai ales cea dedicată împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, trebuie să înceapă cu mersul la Biserica noastră românească!

Doamne, ajută!

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu