Prima pagină > Fără categorie > Cât de sigur să mă simt eu aici la Chișinău când de la răsărit sunt amenințat de rachetele lui Putin, iar de dincolo de Prut, din România noastră mult dorită, de ura patologică față de români a lui Iohannis?

Cât de sigur să mă simt eu aici la Chișinău când de la răsărit sunt amenințat de rachetele lui Putin, iar de dincolo de Prut, din România noastră mult dorită, de ura patologică față de români a lui Iohannis?

Mă întreb și vă întreb:

Ce are un Iohannis cu poporul român, cu nația asta, dacă el a ajuns să taie microfonul unui ierarh al Bisericii Ortodoxe Române în timpul oficierii slujbei de Sfânta Maria Mare?

Dacă aici la Chișinău, în acest teritoriu românesc înstrăinat, avem parte doar de guvernanți care nu se răspund ca români, care-și urăsc obârșia românească, care urăsc credința în Hristos Mântuitorul, care urăsc Biserica Ortodoxă Română și pe credincioșii ei, care urăsc România toată, care acționează exclusiv după comandamentele primite din afară, apărând exclusiv interesele străinilor și sfidând interesele noastre naționale, de ce noi, basarabenii, în aceste vremuri triste, avem parte și la București, la cârma României noastre mult dorite, tot de aceiași guvernanți străini de Neamul românesc, de credința și de năzuințele lui milenare?

Cine l-a adus pe capul nostru și pe Iohannis?

Nu ne-a ajuns regimul bolșevic sovietic de ocupație ca să simțim pe pielea noastră ce înseamnă să fii străin la tine acasă, ne-a mai trebuit un Iohannis și o întreagă șleahtă de nemernici care conduc azi România ca să simțim același lucru după încă peste trei decenii de la căderea imperiului moscovit?

Cât de sigur să mă simt eu aici la Chișinău când de la răsărit sunt amenințat de rachetele lui Putin, iar de dincolo de Prut, din România noastră mult dorită, de ura patologică față de români a lui Iohannis?

Orice gest antiromânesc comis în România ne face să ne simțim și mai străini la noi acasă pe cei care am rămas încă în afara României.

Categorii:Fără categorie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: